FACK

Algemeen

datum & tijd

Maakt U klaar voor ne ontlaading van bier, hormonen en schaamteloosheid waar zelfs ons eige Kim Holland geen pap van lust! Op 15 JUNI 2024 gaan zijn we met het grootste, ordinairste over dn top verkleetfeest van de werelt van 12:00 - 00:00 uur het klokske rondzuipen.

waar is t?

Kamping Kitsch Club Holland vindt plaats op Landsard Eindhoven in Holland.

Landsardseweg 47,  Eindhoven, maar gebruik laatste stuk GEEN GPS maar wel de aangegeven signalisatie “KAMPING KITSCH CLUB” volgen.

hoe oud moete zijn?

De minimum leeftijd is 18 jaar, er zal gecontroleerd worden aan den entree! Ge moet 18 zijn op het moment dat ge binnenkomt, zonder uitzonderingen (moeten ergens de grens trekken)!

exit & re-enter

Bij het verlaten van het festivalterrein is het niet mogelijk om het festival opnieuw te betreden.

Kluisjes

Ja er zijn Eventsafe lockers! Ma ge moet niet teveel waardevolle spullen meenemen, der is niemand geintresserd in uw goude horloges en uwe nieuwen huwawei telefon. Laat dat maar allemaal gewoon thuis. Wat boeit dat ook?

Wat Mag Er Nie?

- GEEN EIGEN DRANK, BLIKJES, FLESSEN,…
- GEEN EIGEN ETEN, VOEDINGSWAREN,…
- GEEN DRUGS OF ANDERE VERDOVENDE MIDDELEN
- GEEN EXHIBITIONISME, KEEP YOUR DRIPPER, BEHIND THE ZIPPER…
- GEEN ONGEWENSTE INTIMITEITEN / HANDTASTELIJKHEDEN
- GEEN WAPENS, SELFIE STICKS, VUURWERK, SPUITBUSSEN,…
- GEEN DOORVERKOOP VAN TICKETS
- GEEN STAGE DIVE, CROWD SURF OF ANDERE GEVAARLIJKE STUNTS
- GEEN AGRESSIE, DISCRIMINATIE, ONGEWENSTE INTIMITEITEN, HINDERLIJK EN/OF AANSTOOTGEVEND GEDRAG
- GEEN RUGZAKKEN, FRIGOBOXEN,…
- VERBODEN TE KAMPEREN OP OF ROND KAMPING KITSCH CLUB HOLLAND

Nog tips? ?

- Neem oordoppen mee
- Gebruik met mate alcohol
- Think for yourself, care about others
- Op ‘t gemak: Eat, sleep, rave.
- Don't push your limits.
- Be responsible
- Be prepared for any type of weather, Poncho VS. Zunnecreme
- Take your time to chill
- Always have safe sex
- EHBO is your friend.
- Don't drink, drug and drive! Pakt den bus

Is er een meldpunt voor ongewenste intimiteiten?

Op ons feest gelden dezelfde regels als overal, ongewenste intimiteiten zijn ABSOLUUT niet toegelaten. Moest je toch dingen zien of ondervinden die niet door de beugel kunnen, of waar je je vragen bij stelt kan je terecht bij de security.

Social miedia

De officiële hash tag van Kamping Kitsch Club Holland is #KKCH23 je kan ook al je andere debiele foto's taggen met de hashtag #KAMPINGKITSCHCLUBHOLLAND. Volg ons op social media op instagram: @kampingkitschclubholland

tikkets

start tikket verkoop

TIKKET SALE START 24 JANUARI - 19:00 UUR

Dus, t uwe lijst meej goeie voornemens, nét boven uwe schone buurvrouw. Bel al uw schuijnmarcheerders, ordinair maaten en ge*le vrienden want t ga weer gebeurn!!!! Er zijn 5 faases. Hoe sneller je je tikket koopt, hoe goedkoper het is! Deze moet je vatte dus!

groeps tikkets

Koop dit jaar een groepstikket, want dat vat je korting! 8 halen = 7 betalen!

IK HEB VRAGEN OVER MIJN TICKET?

Vragen over tickets kun je stellen aan de helpdesk van CM (onze ticket partner).

IK KAN MEN TICKET niet VINDEN?

3 dagen voorafgaand aan KKCH ontvang jij jouw tikket via de mail! Je moet wel ff personaliseren van te voren!

Ben jij je ticket kwijt? Geen paniek! Gebruik de Resend tool van CM. Vul het mailadres in waarmee je jouw ticket(s) gekocht hebt en de datum van KKCH!

Komt jouw ticket niet tevoorschijn? Probeer dit:
– Zoek de transactie op in jouw bankomgeving.
– Maak een screenshot van het afschrift of kopieer de transactiegegevens.

Aan de hand van de transactiegegevens kan CM jouw bestelling opzoeken en jou verder helpen. Neem contact op met de helpdesk en vermeld duidelijk dat je het e-mailadres wilt wijzigen. Vergeet hierbij niet de transactiegegevens mee te sturen en het eventuele e-mailadres dat je wilt wijzigen te vermelden.

WAT ALS HET NIET ZOU DOORGAAN?

Dan gelden de tickets voor de volgende editie. Zou wel verdoeme spijtig zijn, want wij hebben er alvast zin in!

bonnen

Op Kamping Kitsch Club Holland wordt er betaald met bonnen. Deze koop je op het festivalterrein bij één van de kassa's. Hier kan je zowel cash als met de pin betalen.

Heb jij in de voorverkoop bonnen gekocht, dan kun je deze ophalen bij de eerste kassa = nog niet mogelijk.

kan je op de dag zelf nog tikkets kopen?

We zijn elk jaar uitverkocht, indien er de dag zelf nog tickets te koop zouden komen, of er is extra capaciteit, laten we dat weten via onze kanalen!

moet ik mijn tickets printen?

Het is niet verplicht om je ticket te printen. Wel even zorgen dat je de helderheid van je telefoon op standje maximaal zet bij het scannen van de QR, zodat den instroom vlot verloopt.

kan je een factuur krijgen?

Dat kan zeker. Klik bij het kopen van jouw ticket in de laatste stap in de ticketshop op 'factuur ontvangen'. Let op: vergeet je deze optie aan te vinken, dan is het later niet meer mogelijk.

Transport

shuttle bus tikket = nieuw

Vanaf dit jaar is het mogelijk om met de shuttle bus vanaf Eindhoven centraal station naar Kamping Kitsch Club Holland te komen! Koop jouw tikket online voor €12,50, op de dag zelf zijn tikkets €15 (indien ze nog niet uitverkocht zijn).

Opstapplaats: John F. Kennedylaan. Achterzijde van station Eindhoven (bij de Flixbushalte). De bussen staan opgesteld ter hoogte van de gele bowling kegels.

Vertrektijd (heen): tussen 11:30 en 15:00 uur rijdt er minstens ieder half uur een bus. Vertrektijd (terug): tussen 21:30 en 01:00 uur rijdt er minstens ieder half uur een bus.

KOOP SHUTTLE BUS TICKET HIER

ik kom met een touring car

Ben je van plan om met je eigen georganiseerde busreis of touringcar naar Kamping Kitsch Club Holland af te reizen? Geef dit dan vóór maandag 10 juni aan ons door via onderstaande link. Zorg ervoor dat het formulier volledig is ingevuld. Bij aanmelding ontvang je in de week voor KKCH verdere details over de route en een parkeerkaart voor de chauffeur.

Let op: Registratie is verplicht en gratis. Voor bussen die niet zijn geregistreerd, wordt ter plaatse een toeslag van € 50 in rekening gebracht.

REGISTREER HIER

ik kom met dn auto

Parkeren is mogelijk op het terrein. Check ticketshop voor parkeerkaart met korting. Je kunt er ook een op parkeerplaats kopen en ge kunt dan betalen met cash of pin.

KOOP AUTOSTALLINGSBEWIJSJE

Is er een fiets stalling?

De slimste komen met vélo! Dan kunde zo goed als recht voor de deur parkeren, der zijn stallingen voorzien, ma vergeet geen ketting voor hem vast te leggen! We zijn niet verantwoordelijk voor schade of diefstal, best ook niet met uwe nieuwe carbonne specialised komen, of ze draaien hem volledig uit mekaar.

extraaa

Is er ne kamping?

Gezien kamping kitsch club een eendaags festival is, is het is niet mogelijk om op kamping kitsch club te logeren… Ge kunt wel een kamer boeken op booking.com, of vragen aan vrienden en familie of ge daar niet kunt slapen.

Mag ik op de parking blijven slapen?

Zot! Vaneigens nie! Ne parking is voor op te parkeren en niet voor te slapen of te poepen! De parking moet volledig vrij zijn om 01.00 s’nachts! Wagens die dan  nog op de parking staan, zullen worden weggesleept en beboet!

Wat valt er te zuipen ?

We raden onze bezoekers aan om antins nen primus te drinken. er zijn voldoende drank en eetstanden voorzien. de beschikbare dranken zijn bier, sterke dranken (vodka, gin, rum), soft drinks (vo de wulletjes) en liters ander tug…

Is er eten voorzien ?

Der zal VANALLES te fretten zijn, ma echt vanalles, ook zand en bonen. Komt maar met een lege maag, we gaan wij ze wel volsteken…

Mag ik huisdieren meenemen naar het event?

Alle huisdieren met een totaal gewicht van minder de 1,4 gram zijn toegelaten, indien deze opgeleid zijn om zonder leiband mee te lopen met zijn baasje. Vlooiencircus kan dus mee.

Zijn er genoeg toiletten?

Ja en ook genoeg WC papier, maar ‘t is altijd slim om thuis al is te “bouten” voor dat ge komt… ‘T is maar nen tip.

Mag ik medicatie meenemen tegen ziekte of allergie?

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk.

Is er aan de vegetariërs gedacht?

Ja er zijn frieten te verkrijgen, en er staat gras op de weide.

gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen worden afgegeven bij de Gemeente Eindhoven en zijn bij hen op te halen na het evenement. Als het u maagdelijkheid is, moeten we u teleurstellen, niet terug gevonden…

Panic button - Not Safe For Work